Kulo pun angkat tanganAtine pun ajur ajuranKulo tak milih pamitAti kulo pun roso sakit Wes tak cobo ngampet loroWes tak cobo jogo tresnoLoro sing tok jalari ora tak rasakkeNajan aku ngerti koe karo liyane Cobo koe ono ning posisikuOpo koe…

Read More

Fakta Musik